GKV Heemse-Marslanden

GKV Heemse-Marslanden

 Kerken in Hardenberg / admin

Wie dorst heeft, geef ik vrij te drinken uit de bron met water dat leven geeft. De Levensbron.

Deze naam danken wij aan de Bron van ons leven, Jezus Christus onze Heer. Zijn naam willen wij belijden, en dat doen we ook graag rond het woord van God, de Bijbel. Elke zondag ontmoeten wij Hem en elkaar in ons kerkgebouw, De Levensbron.

Wij zijn een jonge gemeente die sterk in ontwikkeling is. Wij willen betrokken zijn met de mensen die God om ons heen heeft geplaatst. We mogen omzien naar elkaar binnen onze gemeente, en we mogen omzien naar mensen in onze wijk Marslanden. Maar we mogen ook om zien naar mensen die verder van ons afstaan.

Als Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) De Levensbron in de Marslanden maken we deel uit van een (landelijk) kerkverband, de Gereformeerde Kerken (vrijgemaakt) in Nederland.

We willen er luisteren naar wat God ons wil vertellen, bidden en voor Hem zingen. Er wordt een deel uit de bijbel gelezen en middels een preek, door de voorganger uitgelegd. Samen zingen we psalmen, gezangen en liederen begeleid door orgel, piano of band. Bent u op zoek naar God? Kom dan vooral naar de eredienst. Stel gerust vragen, wij gaan graag met u in gesprek. Welkom in onze gemeente.

  • Platform Kerken Hardenberg: Is aangesloten
  • Dienst 1: Zondag
  • Tijd 2: 9.30 uur
  • Dienst 2: Zondag
Contact details

De Schans 9 HardenbergHardenberg,7773 AA 0523-272652 http://www.delevensbron.info/