GKV Lutten De Opgang

GKV Lutten De Opgang

 Kerken buiten Hardenberg / admin

Welkom in Lutten. Wij zijn een kleine en hechte gemeenschap van christenen uit de omgeving van Lutten. De meesten komen uit het dorp zelf, maar ook uit Oud-Lutten, De Krim, Slagharen, Schuinesloot, Dedemsvaart, Drogteropslagen en Collendoorn. Mensen uit verschillende hoeken en gaten, rangen en standen. Toch weten we ons verbonden door ons geloof in God, Vader, Zoon en Geest.

Hij is de reden dat wij samen een gemeente zijn, met als vaste verzamelplaats: de Opgang. Ons kerkgebouw wat we zondags samenkomen voor de diensten, maar ook door de week voor verdieping, ontmoeting en meeleven. Om zo samen het leven te delen dat Jezus Christus ons heeft voorbereid.

En dat is niet voor ons alleen. Ben je op zoek, wil je eens praten of iets meemaken? Neem dan rustig contact op met scriba of dominee, of kom eens langs. Je bent van harte welkom!

  • Platform Kerken Hardenberg : Niet van toepassing
  • Tijd 1 : 09:30 uur
  • Dienst 1 : Zondag
  • Tijd 2 : 14:30 uur
  • Dienst 2 : Zondag
Contact details

Dedemsvaartseweg-Noord 160 0523-851628 E-mailadres scriba: scribalutten@outlook.com E-mailadres dominee: twaalewijn@gmail.com Website: gkvlutten.nlSlagharen,7775 LA 0523 - 851628 https://gkvlutten.nl/