PKN Marslanden


Onze wijkgemeente kent veel jonge mensen en veel kinderen in de basisschoolleeftijd. Met de leden vanuit de andere leeftijdscategorieën willen we een open, gastvrije zoekgemeenschap zijn. Wij staan een open en pluriforme leergemeenschap voor, met volop ruimte voor communicatie, dialoog en samen werken in en voor de gemeenschap.

‘Geloven als zoektocht’ is een basis waarop inmiddels zeer velen in onze wijkgemeente elkaar ontmoeten en verrijken. Kernwoord van onze wijkgemeente is: ‘Samen’. We willen graag een opbouwende, levendige en enthousiaste gemeente zijn. Een gemeente waarin sprake is van verbondenheid, betrokkenheid en samenwerking. Vooral het betrekken van de jeugd heeft prioriteit. Een meelevende, verfrissende gemeente waar ruimte is om het geloof te verdiepen. Een nieuwe gemeente die ook vernieuwend is. Een gemeente die warmte uitstraalt en waar het gezellig is.

Dit komt ook tot uiting in: Omzien naar elkaar; open zijn en elkaar aanvaarden; een gastvrij huis bieden aan jong en oud; het woord van God uitgelegd krijgen en het inzetten van ieders talenten.

Uitgangspunt hierbij is 1 Korintiërs 12 waarin gesproken wordt over de gaven die ieder mens heeft en over de eenheid van het lichaam van Christus.

De wijkgemeente Marslanden is onderdeel van de Protestantse Gemeente  Hardenberg-Heemse. De wijkgemeente omvat het gebied ten noorden van de N34 (weg Zwolle – Emmen) en ten oosten van de N343 (weg Hardenberg – Slagharen). Anders gezegd: de nieuwbouwwijk Marslanden en Collendoorn.

Adres gegevens

Adres

Erve Odinck 5-77, Hardenberg

GPS

52.5813743, 6.6041109

Internet

Aangesloten bij Platform van Kerken;

Is aangesloten

Is niet aangesloten

Dienst tijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Contact formulier

Opzoek naar meer kerken?