PKN Dedemsvaart; De Antenne

PKN Dedemsvaart


We willen gehoor geven aan de opdracht van Jezus om in Zijn naam één te zijn. Dit één zijn betekent, dat we elkaar vasthouden omdat God ons vasthoudt, ook al hebben we onze eigen geschiedenis en zijn we allemaal verschillend.

We vinden onze inspiratie in de God van de Bijbel, die we leren kennen door Jezus Christus en die ons bezielt en bemoedigt door Zijn Geest. We realiseren ons in dit alles, dat geloven persoonlijk is. Juist in de verscheidenheid en verbondenheid van de manier waarop we ons geloof beleven, zijn we bereid aandachtig naar elkaar te luisteren om daarin te ontdekken dat dit een rijkdom is. We hebben respect voor en accepteren elkaars mening en dragen dat naar elkaar uit, wetende dat dit tegelijkertijd een gave en een opgave is.

We geven te midden van veelkleurigheid, diversiteit en verandering uiting aan de basis van ons geloof, dat we één geloofsgemeenschap zijn, georganiseerd in drie wijkgemeenten,
verbonden met elkaar door het geloof in Jezus Christus. Hij nodigt ons uit aan Zijn tafel, strekt Zijn hand naar ons uit in de doop, roept ons door dat ene Woord, waarmee Hij ons aanzet tot denken en handelen.

Zo willen we, geïnspireerd en uitgedaagd door Gods onvoorwaardelijke liefde, dienstbaar en betrokken zijn met de wereld om ons heen en ons telkens verbinden met de
gemeenschap/omgeving, waarin wij wonen en leven, de mensen in onze buurt, de straat, maar zeker ook oog blijven hebben voor de wereld verder weg.

Onze kerkdiensten en het tijdstip van onze kerkdiensten varieert. Maar over het algemeen is er op zondagochtend een dienst om 9.30 uur in hetzij de Van Dedemkerk of in De Antenne. ’s Avonds om 19.00 uur is er een dienst in de Fontein (naast de Van Dedemkerk).

Adres gegevens

Adres

Wilhelminastraat 3, Dedemsvaart

GPS

52.6023836, 6.4556029

Telefoon

Aangesloten bij Platform van Kerken;

Is aangesloten

Is niet aangesloten

Dienst tijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

09:30 en 19:00

Contact formulier

Opzoek naar meer kerken?